Curs ICA de limba engleză

CURS LIMBA ENGLEZĂ

Îți dorești să înveți limba engleză într-un mod distractiv, conform programei Cambridge iar la finalul cursului să susții unul din examenele aferente?

Bine ați venit la ICA, locul unde copiii își pot transforma abilitățile în limba engleză în superputeri lingvistice! Ei bine, poate nu vom reuși să îi învățăm să zboare, dar putem face engleza să devină o limbă pe care o stăpânesc cu ușurință și cu un zâmbet pe buze!

La ICA, pregătim cursuri de engleză pentru copii pe care le îmbinăm armonios cu distracția și aventura. Fiecare lecție este plină de jocuri captivante, activități interactive și multe râsete garantate! Vor fi atât de încântați să învețe, încât vor fi cei care vor întreba „Mai avem școală astăzi?”

Cu profesori minunați, amuzanți și dedicați, copiii vor descoperi că învățarea unei limbi străine poate fi o experiență palpitantă. Cursurile noastre folosesc metode inovatoare și adaptate pe grupe de vârstă, pentru a-i ajuta să deprindă rapid vocabularul, gramatica și pronunția corectă.

Cu ICA, veți descoperi că învățarea nu mai este vreo corvoadă plictisitoare, ci o aventură plină de surprize amuzante! Copiii vor explora tărâmuri noi, vor întâlni personaje interesante și vor rezolva puzzle-uri lingvistice fascinante. Nu doar că vor învăța să vorbească engleza fluent, dar vor dobândi și încredere în ei înșiși și prieteni pentru viață.

Așadar, părinților inteligenți, curajoși și dornici să își vadă copiii strălucind pe scena lumii, vă așteptăm la ICA, unde engleza devine o aventură magică și fiecare curs un pas spre succesul lor viitor! Înscrieți-i acum și pregătiți-vă să îi vedeți cum devin maeștri ai limbii engleze!