Despre noi

Centrul ICA (Ingenios, Creativ, Autentic) este un centru educațional care propune experiențe de învățare stimulante, esențiale în dezvoltarea competențelor necesare copiilor în viitor, în acest mod dorind a se crea un reper educațional pozitiv și eficace. Profesorii noștri au entuziasmul și intuiția necesară pentru a împărtăși in mod eficient cunoștințele proprii, elevilor care participă la cursurile organizate de centrul nostru, folosind atât metode moderne și interactive de predare cât și materiale didactice actualizate ce urmează îndeaproape criteriile Cadrului European Comun de referință.

Cursurile sunt concepute într-un mod în care cursantul își poate dezvolta toate cele patru deprinderi esențiale în procesul de învățare a unei limbi străine: scriere, citire, ascultare și vorbire.

Nu există nimic tradițional sau consacrat în procesul nostru de predare. Suntem moderni, mereu implicați, inspirați și extrem de dedicați în ceea ce facem.

De asemenea, formarea și menținerea relațiilor pozitive cu părinții reprezintă în permanență o prioritate, deoarece astfel putem urma un traseu individualizat de predare ce se pliază pe nevoile fiecărui elev în parte.

Misiunea noastră este de a asigura cursanților noștri o educație de calitate, validată de standardele internaționale de pregătire și testare a limbilor străine. Acordăm o atenție specială dezvoltarii personale a fiecărui copil în parte iar valorile pe care încercăm să le insuflăm acestora sunt ingeniozitatea, creativitatea și autenticitatea.